CÉGÜNK MINŐSÉGPOLITIKÁJA

Cégünk stabil működésre, vevőkörének szélesítésére, a vevői igények jobb kiszolgálására törekszik. Tevékenységünket az érvényes jogszabályi és hatósági előírásoknak megfelelően ellenőrzött és felügyelt körülmények között végezzük. Ennek a célnak a megvalósítását szolgálja, többek között minőségirányítási rendszerünk MSZ EN ISO 9001: 2009 szabvány szerinti kidolgozása, üzembe helyezése és fenntartása. Minőségpolitikánk azokat a vezérfonalakat fogalmazza meg, melyekre működésünket, illetve a minőségirányítási rendszerünket építjük.

I. FŐ FOLYAMATAINK
Cégünk Minőségirányítási Rendszer által szabályozott fő folyamatai:
 Építőipari tervezés
 Kivitelezés, magasépítés

II. VEVŐCENTRIKUS MŰKÖDÉS
Profitunk legfőbb forrása a vevői megelégedettség. Így adott szabályozásainkat vevőcentrikus működésnek megfelelően fogalmazzuk meg. Ennek megfelelően:
- Igyekszünk megismerni a meglevő (és potenciális) vevőink szolgáltatásainkra vonatkozó igényeit.
- Törekszünk arra, hogy megtaláljuk a vevői igények teljesítésnek célszerű, s egyben gazdaságos módját.
- Figyeljük a vevői igények teljesítését, s az eltérések alapján javítjuk tevékenységeinket.

III. KAPCSOLAT EGYÉB SZABÁLYOZÁSOKKAL
A minőségirányítási rendszerünket, úgy hoztuk létre, hogy az szervesen beépül egyéb szabályozásaink körébe. Így a szakmai előírásokkal, a számviteli rendszerrel, a Munkahelyi kockázatelemzéssel, Munkaszabályzattal, Tűzvédelmi szabályzattal és az érvényes jogszabályi előírásokkal szoros egységet valósít meg.

IV. FOKOZATOS FEJLESZTÉS
Cégünk hosszú távra szeretne a szakterületen minél elismertebb lenni. Ehhez olyan
minőségirányítási szabályozást hoztunk létre, mely lépésről - lépésre mérhetően javítható és fejleszthető elemekből áll. Ennek megvalósítására törekszünk.
Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a megelőző intézkedésekre.

V. GYAKORLATI MEGVALÓSÍTÁS, ELKÖTELEZETTSÉG, ISMERTSÉG
Olyan rendszert építünk ki, mely nem csak elméletben létező szabályozás, hanem mindennapi gyakorlatunkat meghatározó előírás. Vezetőségünk megteszi a szükséges lépéseket, hogy minőségpolitikánk ismert legyen, s elvárja dolgozóinktól az ezzel való azonosulást.
 

 

 

„ A 2020-1.1.1-KKV-START-2021-00358 Monolitikus geoház c. projekt a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból 18.437.342 Ft támogatást nyert el.”